« terug naar roeien

ZO VRIJ ALS EEN VOGEL IN DE ROEIBOOT

30-04-2018 - Door: Peter Seymour
Open huis roeivereniging Zaankanaries: zaterdag 5 mei, 12 tot 14 uur

Zaankanaries - foto Peter Seijmour.De eerste zomerse dagen hebben we al achter de rug en vanaf nu wordt het alleen maar beter. Mooi weer, langere dagen: een prima periode om te beginnen met een nieuwe buitensport. Op Bevrijdingsdag kun je kennismaken met de roeisport bij roeivereniging Zaankanaries.

Kom een kijkje nemen en oefen de roeibeweging vast eens op de ergometer. Direct het water op? Dat kan ook! Onze instructeurs staan klaar om na een korte uitleg een stukje Zaan met je te verkennen. Heb je de smaak te pakken, dan kun je je aanmelden voor twee gratis proeflessen. Ook iedereen die korter of langer geleden al eens roeide, is van harte welkom. Op individuele basis zetten we de puntjes op de i.

Roeien is de ideale combinatie van sport en ontspanning in de buitenlucht. Je gebruikt je hele lichaam, oefent op de techniek en werkt in een adem door aan je conditie. Blessures doen zich bij roeien niet snel voor. Je kunt in teamverband roeien of individueel, voor de beste tijd gaan of een mooie tocht maken: de mogelijkheden zijn legio.

Veiligheid op het water heeft bij ons hoge prioriteit, vandaar de opvallende neongele clubkleur – en de naam. Stap in de boot, kies het ruime sop en voel je zo vrij als een (kanarie)vogel. Zaterdag 5 mei, Bevrijdingsdag, tussen 12 en 14 uur. Locatie: Veerdijk 28A in Wormer (naast Suzuki Marine dealer). Meer informatie? Stuur een e-mail naar info@zaankanaries.nl.

Sociaal:
Open splash