« terug naar roeien

GOEDE VOORNEMENS? KOM ROEIEN!

25-01-2018 - Door: Albert Goutbeek
OPEN HUIS ROEIVERENIGING ZAANKANARIES ZATERDAG 3 FEBRUARI VAN 12 TOT 14 UUR

Zaankanaries -foto Peter SeijmourDe eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer bijna op. Nog steeds dat goede voornemen in je achterhoofd om dit jaar meer te gaan bewegen? Grijp dan je kans en maak zaterdag 3 februari vrijblijvend kennis met de roeisport en met roeivereniging Zaankanaries.

Onze instructeurs staan voor je klaar, zodat je na een korte instructie direct een eindje op de Zaan kunt roeien onder deskundige begeleiding. Ook kun je je aanmelden voor twee gratis proeflessen, om te ontdekken hoe leuk roeien is. Heb je al ervaring? Ook oud-roeiers zijn van harte welkom: we zetten op individuele basis de puntjes op de i.

Roeien is één van de gezondste sporten. Je werkt met je hele lichaam aan je conditie, blessures doen zich niet snel voor. In teamverband of individueel, alles geven of puur voor de ontspanning roeien – het kan allemaal. Ook kun je met de vereniging deelnemen aan wedstrijden en tochten. Veiligheid op het water heeft bij ons hoge prioriteit. Vandaar de naam Zaankanaries, die de vereniging dankt aan de fluorescerend gele shirts en riemen waarmee de roeiers uitstekend zichtbaar zijn op de druk bevaren Zaan.

Kom proeven van het Zaanwater (nu ja, bij wijze van spreken dan) bij de snelst groeiende roeivereniging in de Zaanstreek, op zaterdag 3 februari tussen 12 en 14 uur aan de Veerdijk 28A in Wormer (naast Suzuki Marine dealer). Meer informatie? Kijk op onze website: www.zaankanaries.nl, of stuur een e-mail naar info@zaankanaries.nl.

Sociaal:
Open splash