« terug naar roeien

Gratis Roeiclinics bij ZZV Roeien op 10 en 13 september 2017

05-09-2017 - Door: Nelly Huisman

Er worden bij ZZV Roeien twee maal per jaar roeiclinics gehouden: De eerst volgende roeiclinics zijn op zondag 10 september en woensdagavond 13 september 2017. Deelnemen hieraan kan na aanmelden via het email adres hieronder.Er worden bij ZZV Roeien twee maal per jaar roeiclinics gehouden: De eerst volgende roeiclinics zijn op zondag 10 september en woensdagavond 13 september 2017. Deelnemen hieraan kan na aanmelden via het email adres hieronder.

Elke woensdagavond gedurende de zomertijd kan ook een gratis proefles gevolgd worden. Start is 19.00 uur. Aanmelden hiervoor kan via het email adres hieronder. Op de open dag of tijdens de proefles maak je kennis met de roeivereniging ZZV en natuurlijk met de sport Roeien. Het kennismakingsprogramma ziet er als volgt uit:
* rondleiding door de botenloods
* ‘droogroeien’ op de ergometer en uitleg over de techniek
* ‘echt’ roeien op de Voorzaan in een twee- of vierpersoonsboot met stuurman/ instructeur.

Kun je niet komen tijdens de clinics of op de proeflessen, maar wil je toch meedoen aan de introductiecursus, stuur dan een mailtje aan Richard Hietberg. De introductiecursus start half september. Interesse in deze mooie sport, kijk op onze website www.zzv-watersport.nl of op facebook: ZZV roeien. Voor informatie over de roeiclinics en de introductiecursus kunt u op de site terecht bij de pagina Roeien, onderdeel Lid worden.

Meedoen aan de roeiclinic kan uitsluitend na opgave bij Richard Hietberg: richard.hietberg@gmail.com

Sociaal:
Open splash