« terug naar roeien

TIJD OM AF TE KOELEN? KOM ROEIEN!

22-06-2017 - Door: Albert Goutbeek
Open huis roeivereniging Zaankanaries: zaterdag 1 juli, 12 tot 14 uur

Zaankanaries - foto Peter Seijmour.Hartje zomer in Nederland? Niets heerlijkers dan verkoeling zoeken op het water! Zaterdag 1juli kun je vrijblijvend kennismaken met de roeisport tijdens het open huis van roeivereniging Zaankanaries.

Bekijk de loods en de vloot en stap als je wilt direct in een boot. Een van onze instructeurs neemt je graag mee voor een korte proefvaart op de Zaan. Smaakt dat naar meer? Dan kun je je direct aanmelden als lid. Beginners en wie eerder al eens roeide: iedereen is welkom.

Voor wie fit wil blijven, van een sportieve uitdaging houdt en graag ontspant in de buitenlucht is roeien een ideale sport. Je gebruikt je hele lichaam, met de juiste combinatie van kracht en techniek breng je de boot in beweging. Roeien is de ideale combinatie van sport en ontspanning in de buitenlucht. Weerman Gerrit Hiemstra zei er in Volkskrant Magazineonlangs dit over: ‘Het is zo’n fijne sport, je wordt er heel fit van en bent lekker buiten.

Vlak water, zonsondergang, rustig – dat is voor mij ontspannen hoor.’ Zolang de omstandigheden het toelaten – veiligheid gaat voor alles, vandaar onze opvallende gele clubkleur – roeien we het hele jaar door. Ook in de lente, herfst en winter biedt de Zaan namelijk fantastisch roeiwater.

Maar stel daarom je goede voornemens niet uit en kom zaterdag direct langs bij de nog altijd jongste roeivereniging in de Zaanstreek, tussen 12 en 14 uur. Locatie: Veerdijk 28A in Wormer (naast Suzuki Marine dealer). Meer informatie? Kijk op onze website: www.zaankanaries.nl, of stuur een e-mail naar info@zaankanaries.nl.

Sociaal:
Open splash