« terug naar kanoen

16 mei 2018 tweede instapavond bij kanovereniging Jason

07-05-2018 - Door: Frank de Groot

Instapavond Kanovereniging Jason - foto aangeleverdOp woensdagavond 16 mei a.s. is er wederom een instapavond bij kanovereniging Jason. Dit is de tweede in een serie van drie dit voorjaar. Vanaf 19.30 uur kan iedereen vrijblijvend kennismaken met de mooie kanosport.

Er liggen dan diverse typen kajaks en canadese kano’s klaar, die men kan proberen. Wie dat leuk vindt, kan een kort tochtje varen onder begeleiding van één van de leden.

Op 13 juni 2018 is de derde instapavond van het voorjaar. In het najaar volgen er waarschijnlijk nog enkele instapavonden.
Als vervolg op de instapavonden bieden wij voor beginnende kanovaarders een instructie-programma aan. In 3 avonden (te beginnen op 23 mei 2018) leer je de kneepjes van het kanovaren onder begeleiding van een ervaren instructeur. Aanmelding hiervoor kan op de instapavond.

Kanovereniging Jason is gevestigd aan de Busch 3 in Krommenie. De vereniging beschikt over een prachtige accommodatie, direct aan mooi vaarwater. Meer informatie op de website www.kvjason.nl of via facebook: www.facebook.com/kvjason.

Sociaal:
Open splash