« terug naar kanoen

28 juni 2017: Instapavond bij kanovereniging Jason

22-06-2017 - Door: Frank de Groot

Openingstocht 2017 - foto aangeleverdKanovaren is een toegankelijke sport, ontspannend en niet moeilijk. Bovendien kom je op plekjes waar je normaal niet kunt komen. Vanwege het succes van de instapavonden in 2016 worden ook dit jaar weer instapavonden georganiseerd.

Op woensdagavond 28 juni 2017 is de tweede instapavond van dit seizoen. Vanaf 19.30 uur kan iedereen vrijblijvend kennismaken met de mooie kanosport. Er liggen dan diverse typen kajaks en canadese kano’s klaar, die men kan proberen. Wie dat leuk vindt, kan een kort tochtje varen onder begeleiding van één van de leden.

Als vervolg op de instapavonden bieden wij voor beginnende kanovaarders een instructie-programma aan. In 3 avonden leer je de kneepjes van het kanovaren onder begeleiding van een ervaren instructeur. Aanmelding hiervoor kan op de instapavond.
Kanovereniging Jason is gevestigd aan de Busch 3 in Krommenie.

De vereniging beschikt over een prachtige accommodatie, direct aan mooi vaarwater. De vereniging heeft momenteel ca. 100 leden. Meer informatie op de website www.kvjason.nl of via facebook: www.facebook.com/kvjason.

 

Sociaal:
Open splash