« terug naar voetbal

PSZ heeft selectie rond.

14-06-2018 - Door: Peter Seymour

De harde kern nam een biertje op het rond krijgen van de selectie - foto Peter SeijmourBegin Mei nam Erwin Smit het initiatief om “zijn” PSZ van de ondergang te redden. Hij kwam in contact met mensen van RCZ. Het gevoel bij RCZ was gelijk goed.

De nieuwkomers en de technische staf - foto peter SeijmourPSZ traint op dinsdag en donderdag net als RCZ, maar de invulling van trainingen lijken geen probleem op te gaan leveren. Beide clubs blijven zelfstandig. Voor PSZ de mogelijkheid om het 63 jarig bestaan naar de 65 te tillen. Of het ooit tot een opgaan in zal leiden zou de toekomst uit moeten wijzen.

Vanavond werden de laatste spelers overgeschreven, waarmee de selectie klaar lijkt voor het nieuwe seizoen. De technische staf is ook inmiddels rond. Vanavond vondt op het Sportpark Jagersveld de presentatie voor het nieuwe seizoen van de nieuwe PSZ trainer Soeniel Nathoe en zijn staf plaats. De selectie maakte kennis met de nieuwe trainer en kregen de plannen voor komend seizoen voor gelegd.

Erwin Smit heeft zijn nek uitgestoken en heeft daar geen moment spijt van. “De Prettige Spelers gaan opweg naar het 65 jarig bestaan. Daarbij kunnen we nog altijd sponsoren en spelers gebruiken”.

Sociaal:
Open splash