« terug naar voetbal

WSV vrouwen 1 in finale nacompetitie

13-06-2018 - Door: Gerard Mak

WSV vrouwen - foto aangeleverdZondag, 17 juni a.s. om 14.00 uur wordt op het WSV-terrein de finale van de nacompetitie gespeeld tussen WSV vrouwen 1 en Bunnik vrouwen 1. Er wordt gestereden om een plaats in de 2e klasse. De vrouwen van WSV staan aan de vooravond van een historische gebeurtenis want bij een overwinning sinds hun bestaan een unieke prestatie geleverd.

Het beloofd een ware happening te worden want ook dames van Bunnik willen hogerop. Vooraf heeft de trainer van Bunnik zijn analyse al gemaakt tijdens de wedstrijd Overbos-WSV die gewonnen werd met 0-2. Hij zal zeker zijn tactiek aanpassen om ook de winst binnen te kunnen slepen.

Bunnik, die door het terugtrekken van Purmerland, meer rust heeft gekregen, hoopt hiermee een streepje voor te hebben maar intern is men bij WSV’30 verzekerd dat de dames van WSV zich niet naar de slachtbank zullen laten leiden. Na het verlies van de hoofdmacht van WSV’30, hebben de dames alle hoop om te kunnen promoveren om de eer van de vereniging hoog te houden om vervolgens een klein feestje te vieren.

Iedereen is van harte welkom.

Sociaal:
Open splash