« terug naar voetbal

Meisjes voetballen graag bij Fortuna W

11-06-2018 - Door: Peter Seymour

Fortuna - foto Peter SeijmourAls voetbalster zoek je natuurlijk ook aansprekende voorbeelden. Het voetbal voor meisjes is niet voor niets zo enorm populair. Dichtbij huis is Lize Kop natuurlijk een prachtig voorbeeld. De doelvrouwe van Oranje zette ooit haar eerste schreden op het voetbalveld bij Fortuna Wormerveer. De weg naar de top kan als het ware morgen beginnen door je aan te melden bij Fortuna W!

Voor de wat oudere lezers is het gesneden koek dat Fortuna W ooit de kweekvijver was waar veel topspeelsters uit voort zijn gekomen. Er is echter een bekende slogan die van toepassing is: ‘Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst’.

Het is kortweg geschreven de hoogste tijd dat er weer sterren door gaan breken via Fortuna Wormerveer. Komend seizoen zijn er weer diverse leeftijdsgroepen (MO11, MO13, MO17 én MO19)) waar je naar hartenlust aan de slag kunt gaan. De jeugd van nu moet straks de solide basis gaan vormen om de voetbaltop weer te bestormen.

Waarom uitgerekend gaan spelen bij Fortuna Wormerveer? Daar houden ze *eerlijkheid, *respect tegen scheidsrechters en grensrechters en *respect tegen leiders en trainers. Waar ze in Wormerveer niet van houden? *discriminatie, *geweld en *onsportief gedrag.

Wie zich in dat profiel kan vinden doet er goed aan zich aan te melden bij Ed Kuulkers. Hij is bij Fortuna W de nieuwe commissaris meiden. Te bereiken via Ed.kuulkers@gmail.com

Sociaal:
Open splash