« terug naar voetbal

Eind aan onzekerheid voor Raymond Huisman.

08-06-2018 - Door: Peter Seymour

Raymond Huisman - foto Peter SeijmourHij is te gek van het spelletje om uit de voetbal wereld te stappen, dus sluit Raymond Huisman niets uit. “Van jeugdopleiding tot 2e team op niveau hij staat er voor open. Maar het boek PSZ is ook nog niet dicht."

Met die woorden sloten wij het laatste interview met Raymond Huisman af. Sinds vandaag is er een eind gekomen aan de onzekerheid waarin de coach leefde. SVA koos voor een trainer uit eigen gelederen, Kadoelen zag in Rob Hersche de gedroomde kandidaat. Als ergens een vacature ontstaat staat er een leger aan sollicitanten klaar om de positie in te nemen.

Ook bij zijn nieuwe club moest er gekozen worden uit 17 kandidaten. De keuze is ok Raymond Huisman gevallen en daarmee is de oefenmeester enorm blij. “Ik ga van een mooie club zonder eigen complex als PSZ naar een minstens zo mooie club met maar liefst 1200 leden en een modern complex.”.

Die nieuwe club is Reiger Boys uit Heerhugowaard. De club heeft de ambitie om de club naar de 2e klasse te brengen en ziet in Huisman de man die dat moet kunnen bewerkstelligen.”

Huisman tekent voor een jaar met een optie op nog een jaar. “De intentie is om langere tijd samen te werken en iets moois op te bouwen. Er komt een talentvolle groep A junioren over, waardoor ik 40 spelers ter beschikking heb bij aanvang van de voorbereiding”, aldus Huisman.

Sociaal:
Open splash