« terug naar voetbal

OFC bied Be Quick laatste strohalm

20-05-2018 - Door: Peter Seymour

Schot hoog over - foto Peter Seijmour.OFC kreeg vandaag Be Quick 1887 uit het Groningse Haren op bezoek. De gasten zitten in de gevarenzone en spelen dus nog ergens voor. Iets wat de Oostzaners niet kunnen zeggen.

Dat was in de eerste helft ook goed te merken. Be Quick leverde strijd voor elke meter en verraste OFC daar duidelijk mee. Uit een corner kwamen de gasten via een goal van Thomas Careman op voorsprong. Nog geen 5 minuten later was het alweer raak voor Be Quick. De maker was wederom Thomas Careman op aangeven van Martijn Delger.

Opgejaagd - foto Peter SeijmourOFC zette wel aan maar had moeite om de beslissende pass te geven. Hierdoor bleef Be Quick eenvoudig overeind en werd de rust met een 0-2 voorsprong gehaald.

OFC ging op zoek naar aansluiting maar kwam goed weg, toen Djarni Liedelmeijer namens Be Quick de paal trof. Hassan Aanzi bracht hoop terug in de Oostzaner supporters harten. Er werd gedacht aan het 12e gelijke spel, maar daar stak Thomas Careman een stokje voor door Be Quick naar een 1-3 overwinning te schieten. Be Quick won wel maar moet nog steeds knokken om rechtstreekse degradatie te ontlopen.

OFC zet de lijn der wisselvalligheid voort en neemt het in de laatste wedstrijd op tegen Quick’20. Toevallig de club die drie punten boven de tegenstander van vandaag plaats neemt.

Sociaal:
Open splash