« terug naar voetbal

Jisp laat geen spaan heel van middenmoter Buiksloot 1-9

13-05-2018 - Door: Een medewerker

Lars Visser jaagt door en speelt een puike wedstrijd - foto aangeleverdNa aanvankelijk op 1-0 achterstand te zijn gekomen door een doelpunt van Scotty Rack werd de middag heel anders dan op dat moment werd aangenomen. Buiksloot begon voortvarend en wist in de eerste 10 minuten het betere van het spel op de mat te leggen.

Dat veranderde daarna langzamerhand en Jisp kreeg meer grip, de wedstrijd kreeg een ommekeer toen invaller Lars Visser in de 21e minuut na een mislukte aanval in de rebound wist te scoren, Dat was het begin van een bijzonder vruchtbare wedstrijd waarbij de ego's overboord werden gegooid en iedereen in de gelegenheid kwam om de score uit te breiden.

Sven Meijn legt aan voor de 1-7 - foto aangeleverd.Quinten Klopper gaf in de 26e minuut een mooie assist op Robin Mak die daarop 1 op 1 de keeper wist te verschalken.
In de 32e minuut was het weer Lars Visser die flink doorjaagde op een verdediger en daardoor Quinten Klopper in stelling bracht om zijn eerste treffer van de middag te maken 1-3.

In de 36e minuut wist dezelfde Klopper met een snoeihard afstandsschot de 1-4 te maken. Vlak voor rust wist gelegenheidskeeper Ron Luttik met een mooie redding te voorkomen dat de Buiksloters de illusie kregen dat er nog resultaat tegen dit Jisp viel te behalen.

Na rust werd bij Buiksloot de bekende trainer en geheime wapen Andries Jonker ingebracht. Jonker was bij Barcelona en Bayern Munchen de assistent van van Gaal en later zelfs nog even hoofdtrainer van Bayern en Wolfsburg.

Robin Mak scoort beheerst de 1-2 na een assist van Quinten Klopper - foto aangeleverdHelaas voor de Buiksloters lukte het hem niet het tij te keren en was het weer Klopper die in de 59e minuut de 1-5 maakte en het hoger geklasseerde Buiksloot wist niet meer waar ze het moesten zoeken. In de daaropvolgende minuut schoot Lars Visser uit een open kans naast maar revancheerde zich amper een minuut later door na een corner op een rebound na een kopbal van Sven Meijn te scoren.

In de 72e minuut was het Sven Meijn zelf die in 2e instantie de bal achter de keeper kreeg 1-7. Om ook nog even een duit in het zakje te doen maakte linkeraanvaller in de Diede Spruijt met een links diagonaal schot in de 82e minuut de 1-8 waarna het laatste doelpunt door twee man werd gemaakt. Wouter Beijaard schoot op doel waarbij de bal via invaller Peter Heijkamp achter de keeper belande en 1-9 op het scorebord verscheen. 

Een monsterscore. Trainers Leslie en Andy hadden voorafgaand aan deze wedstrijd best wat te puzzelen vanwege schorsingen en afberichten. Verdediger Ron Luttik moest op doel, Lars Visser werd bijgevoegd uit het derde en werd gepositioneerd achter de spits. Jaimy Bloem moest linksachter.

Het pakte allemaal goed uit en maakte dat de Jispers met een goed gevoel de pinksterkermis tegemoet kunnen. Hopelijk houden ze deze vorm vast en kan er volgende week zondag tijdens deze beruchte kermis ook nog een goed resultaat worden bijgeschreven.

Sociaal:
Open splash