« terug naar voetbal

Hercules presenteert trainers seizoen 2018 - 2019

06-05-2018 - Door: Rene Middelkoop

Trainers Hercules 2018 - 2019 - foto aangeleverd.Vrijdagavond 20 april stond sc Hercules Zaandam geheel in het teken van de Kick-off seizoen 2018-2019, het seizoen waarin een verfrissende wind door de vereniging gaat met mensen van de club. Na de introductie door secretaris Koos Schilder namens het bestuur, werd de Technische Commissie (TC) bestaande uit Ronald Koopman, Ray Bak, Ron Pos, Marcel van Houten en Remco Cordes officieel gepresenteerd. Vervolgens kreeg de nieuwe Hoofd Jeugd Opleiding het woord.

Na het voorstellen van de TC werden Desmond Post en René Middelkoop geïntroduceerd. Desmond als de nieuwe Hoofd Jeugd Opleiding van de vereniging en René als verantwoordelijke voor de meidenafdeling binnen Hercules. Desmond is al jarenlang actief binnen de vereniging en heeft vorig jaar zijn UEFA B / TCII behaald en is op dit moment actief als assistent-trainer bij Sporting Krommenie. René Middelkoop is voor het vierde seizoen hoofdtrainer van Vrouwen 1 en gaat dit seizoen met zijn dames voor de eerste plaats en promotie.

Carl Ern, nu nog actief bij de mogelijke kampioen van de 4e klasse D, SVA, is de nieuwe hoofdtrainer van Zondag 1 met als assistent Julio Lenarduzzi. Levinho Wijdenbosch neemt het tweede elftal voor zijn rekening als trainer.

Desmond vertelt over de rode draad in de vereniging. Deze komt voort uit het vernieuwde jeugdplan wat is opgesteld door hem onder verantwoordelijkheid van TC. Het bestuur blijft eindverantwoordelijk. Het belangrijkste in het opleidingsplan blijft het ontwikkelen van een speelwijze, spelen van herkenbaar voetbal, maar vooral transparantie:
• Hoe gaan wij om met onze trainers?
• Wat verwachten wij van spelers, toeschouwers, vrijwilligers?
• Hoe willen wij spelen en vooral trainen?
• Wat zijn onze kernwaarden en hoe gaan wij om met talent in relatie met plezier?
Daarnaast moet dit plan de vereniging versterken, want we willen een vereniging zijn met aandacht voor iedereen. Ook zijn alle hoofdtrainers van de jongens jeugd rond en wij mogen de volgende personen verwelkomen en verlengen:

O19: Tyrone Dekker (UEFA C / TCIII)
O17/O16: Alex Smit (UEFA C / TCIII)
O15/O14: Erwin Valk (UEFA C / TCIII)
O13/O12: Bart van de Vlugt
O11/O10: Daan Cornelisse (UEFA C / TCIII)
O9/O8: Desmond Post (UEFA B / TCII)
O7: Toon Nugter

Hercules Zaandam investeert gericht en met beleid in vereniging en trainers. Zo is er een samenwerking ontstaan met VoetbalTV en krijgen wij de beschikking over een hypermodern camerasysteem voor eventuele wedstrijdanalyses. Ook kunnen wedstrijden of samenvattingen bekeken worden via de Hercules app.

Daarnaast wordt er gekeken naar een intensievere samenwerking met betaalde voetbalorganisaties in onze omgeving. Wij verwachten veel en meer van het partnerschap met Ajax en mogen trots zijn op de aandacht zie we ook van andere partijen krijgen die erg geïnteresseerd zijn in onze vereniging.

Wij zien de toekomst zeer positief tegemoet en geloven in de ervaring, kracht en potentie die wij kunnen inzetten. Onze sportieve ambities blijven bestaan, maar die willen we breed vertalen voor al onze leden. Bij onze vereniging moet ieder lid zich thuis voelen en zich maximaal kunnen ontwikkelen. Prestatie en plezier gaan daarbij hand in hand in een omgeving waar vriendschappen ontstaan!

 

Sociaal:
Open splash