« terug naar voetbal

FC VOLENDAM STRIKT FORTUNA W DOELMAN NORDIN BAKKER

06-05-2018 - Door: Een medewerker

Misha Salden Nordin Bakker en Humphrey Nijman - foto aangeleverdDe aanloop was zo ongeveer een seizoen lang. Via Ajax en PSV werd het uiteindelijk Volendam als eerste tussenstop. Nordin Bakker heeft zijn eerste echte grote stap gezet op de sportieve ladder. Vanaf volgend seizoen is hij fullprof in dienst van de FC Volendam. 

Vrijdagmiddag zag uw reporter een bekend kwartet aanschuiven bij De Bataaf. Mieke (die van de Markt) en Wim (van het St Michael College) Bakker, hun zoon Nordin en de spelersbegeleider Humprey Nijman uit Wormer. Na maanden van voorbereiding, veel kilometers, veel inzet én geduld was uitgerekend de vierde mei de dag waarop Nordin zijn handtekening mocht zetten onder zijn eerste voetbalcontract!

Die krabbel vormde het slotakkoord van het feit dat FC Volendam overeenstemming heeft bereikt met Nordin Bakker. 'De lange keeper komt over van Fortuna Wormerveer, waar hij ondanks zijn jeugdige leeftijd van 20 jaar al twee seizoenen in het eerste heeft gespeeld' zo valt te lezen op de Pé Site.

'Daar ontwikkelde hij zich tot een stabiele sluitpost en hiermee verdiende hij een stage bij FC Volendam. Zijn stageperiode overtuigde de technische staf van FC Volendam met een eerste profcontract als gevolg.

Met een verbintenis voor één seizoen en optie voor een tweede jaar, spreekt FC Volendam haar vertrouwen uit in Nordin. Nordin sluit aan bij de keepers en gaat de concurrentiestrijd aan met Mitchel Michaelis en Jordi van Stappershoef. De drie doelmannen zullen het elkaar zo lastig mogelijk maken om een plek onder de lat van het eerste elftal te veroveren.'

Vanzelfsprekend wensen wij Nordin alle succes van de wereld. De laatste fase van dit nu reeds succevolle seizoen hopen we samen nog wat vaker te kunnen juichen. En dat samen doen we dan ook weer met doelman Rik Remmelzwaal die terugkeerde na een avontuur in Australië en verre omgeving.

Sociaal:
Open splash