« terug naar voetbal

Jaarlijkse AZ selectie dag bij KFC

03-05-2018 - Door: Xander Salden

Fotoimpressie Woensdag 2 mei heeft de , jaarlijkse AZ selectie dagmet groot succes, plaatsgevonden bij KFC. Uit alle windstreken (o.a. Purmerend, Almere, Amsterdam, Haarlem, Beverwijk maar ook van de vele Zaanse clubs) kwamen spelers naar KFC.

Drie shifts van 5 kwartier waarin in totaal zo’n 266 jongens én enkele meiden ieder in hun eigen leeftijdscategorie hun kunsten hebben vertoond. Net als voorgaande jaren werkte het weer enorm mee, was KFC als enige AZ-partner volledig ‘uitverkocht’ en waren er enkel vrolijke en soms wat gespannen gezichten te zien.

Onder begeleiding van muziek en met de support van de AZ mascottes Herry en Berry werden meerdere oefenvormen en partijspelen afgewerkt. Elke oefenvorm werd gegeven door een KFC trainer onder toeziend oog van de vele scouts van AZ. Vóór elke sessie was er de gelegenheid met spelers uit het AZ beloften team op de foto te gaan en vragen aan deze jongens te stellen.

Dat de spelers van AZ O13-1 (ongeslagen kampioen dit seizoen!) bij elke vorm meededen, maakte het spektakel voor de vele jongens en meiden die zich hadden opgegeven compleet! Een zeer tevreden AZ delegatie (complimenten alom voor KFC w.b. organisatie en begeleiding van de oefenvormen en partijen) verliet het Koogse sportpark.

Uiteraard niet voordat er overheerlijke pizza’s van de beste pizzeria in Zaandam, KFC O13-1 sponsor Porto Fino, waren genuttigd. Een mooie dag voor AZ, een mooie dag voor KFC maar vooral een mooie en geslaagde dag voor alle deelnemers.

Sociaal:
Open splash