« terug naar voetbal

Eigen doelpunt bezorgd WSV'30 vrouwen 1 de winst.

16-04-2018 - Door: Crystal Moritz

WSV vrouwen 1 - foto aangeleverdWSV begon vandaag met een heerlijke lunch en misschien voor sommige hun ontbijt. Fantastisch verzorgd door Faouzi. Alles erop en eraan. Van croissantjes tot gekookte eieren, van jus d’orange tot koffie en thee. Heerlijk was het en dit zou zeker een bijdrage leveren aan een goede wedstrijd…… Of toch niet?

WSV begon redelijk goed. De 1-0 viel al binnen 5 minuten. Een handsbal van de tegenstander binnen het strafschopgebied leverde een penalty op die netjes werd ingeschoten door Kim Snelders. Helaas wist WSV deze voorsprong niet vast te houden. De verdediging dacht op buitenspel te spelen maar dit ging niet helemaal goed waardoor West Frisia gelijk kon maken: 1-1.

Tegen het einde van de eerste helft viel Caya van de Ven in voor Anica Woerle. Eindelijk na een hele lange tijd geblesseerd te zijn geweest. Zij viel meteen heel goed in. Elk duel won zij en kon zij meer vertrouwen krijgen in zichzelf. TOP Caya! Met een gelijke stand van 1-1 werd aan de rust begonnen.

De tweede helft moest het gebeuren. Na vele kansen te missen werd er uiteindelijk gescoord vanuit een vrije trap genomen door Gaby Andriessen, die binnen werd gekopt door een speelster van West Frisia. Eigen doelpunt en WSV op een voorsprong van 2-1. Er waren nog 10 minuten te spelen en dus zette Faouzi wat posities om. De boel moest op slot!

Onze keepster Wieske Jongens staat altijd haar mannetje en ook nu moest zij met een zeer knappe redding de gelijkmaker voorkomen. De druk op het middenveld en de verdediging werd groot maar Jamey Blaauboer verzette hier heel veel werk en zat er iedere keer goed tussen. Na 10 zenuwslopende minuten ging gelukkig het fluitsignaal en was de overwinning een feit. 2-1 voor de dames van WSV.

Sociaal:
Open splash