« terug naar voetbal

Frank Schuitemaker nieuwe trainer RCZ

14-04-2018 - Door: Een medewerker

Frank Schuitemaker - foto aangeleverdRCZ heeft in Frank Schuitemaker de opvolger in huis gehaald voor Marco van Petersen. De 40-jarige Zaandammer ziet in de Racers een interessante nieuwe uitdaging na jaren actief te zijn geweest in het Utrechtse.

Frank, die zelf als voetballer heeft gespeeld bij o.a. DWV, Spakenburg, ADO’20 en Stormvogels Telstar, heeft al op jonge leeftijd zijn trainerspapieren gehaald en is mede daardoor al op zijn 30e het trainersvak ingestapt. Na jaren in Utrecht te hebben getraind bij o.a. clubs als Nita, vv Maarssen, FC Breukelen en PCVC Vleuten komt hij nu dichter bij huis terecht in zijn eigen omgeving.

RCZ trekt hem aan: de vereniging groeit enorm en beschikt over een prima accommodatie, gekoppeld aan een gezellige sfeer. daarnaast is het spelen in een Zaanse klasse met heel veel derby’s altijd leuk en heeft ook een motiverende werking op de spelers. De Racers draaien dit seizoen prima mee en hopen de laatste wedstrijden zich nog in de strijd bovenin te kunnen mengen.

Sociaal:
Open splash