« terug naar voetbal

De Groote Koogsche voetbalplaatjesactie gaat van start!

12-04-2018 - Door: Tako Boelens

Groote Koogsche voetbalplaatjesactie - foto aangeleverd.Sinds februari jl. is DEEN Supermarkten met een mooie winkel gevestigd in Winkelcentrum Molenwerf in Koog aan de Zaan. Om dit te vieren is in samenwerking met voetbalvereniging KFC 1910 een mooie spaaractie georganiseerd, waarbij gespaard kan worden voor een mooi spaaralbum met plaatjes van de clubleden.

Een enthousiaste club mensen heeft heel wat voorbereidingsuren in de actie gestoken, en het resultaat mag er zijn! Het is een schitterend boek geworden met niet alleen aandacht voor de spelers, maar ook voor de vele vrijwilligers, trainers en andere betrokkenen bij deze mooie club.

VTako Boelens en Rene Zandbergen - foto Peter Seijmour.anaf zondag 15 april delen we bij de nieuwe DEEN Supermarkt in Koog aan de Zaan, gedurende 8 weken lang, bij elke € 10,- aan boodschappen voetbalplaatjes uit van alle spelers en de vrijwilligers. Vroeger was het sparen van voetbalplaatjes van de grote namen als Marco van Basten, Dennis Bergkamp, Wim Kieft en de broertjes De Boer enorm populair. Het leuke is dat de spelers er nu zelf op staan, samen met alle andere voetbalvrienden. Het spaaralbum is gratis bij € 20,- aan boodschappen. Voor alle leden van KFC 1910 ligt er sowieso een exemplaar klaar in de winkel.

Vol enthousiasme vertellen Tako Boelens en Rene Zandbergen, duo voorzitters van voetbalclub KFC 1910: “ Het leuke aan dit mooie initiatief van Deen Supermarkten is dat het nu niet gaat om het sparen van plaatjes van bekende profvoetballers, maar van onze eigen Groote Koogsche voetbalhelden. Vanaf de jongste jeugd tot en met de veteranen. Zo kan iedereen van de grootste club van de Zaanstreek zijn of haar eigen elftal bij elkaar sparen en ook alle andere teams. En wat bijzonder is: iedereen krijgt van Supermarkt Deen een eigen gepersonaliseerd verzamelalbum en wordt op die manier tot lokale held gekroond. Wij zijn enorm trots en blij met deze mooie samenwerking en zien deze unieke spaaractie als aftrap van een fantastisch meerjarig partnerschap met DEEN Supermarkten”

Naast het organiseren van de Groote Koogsche voetbalplaatjesactie, is DEEN ook voor 3 jaar sponsor van KFC 1910. “Wij vinden het als nieuwe buurman belangrijk om lokaal betrokken te zijn en hopen op deze manier een bijdrage te leveren aan de club,” aldus Fahim Zade, supermarktmanager.

Sociaal:
Open splash