« terug naar voetbal

WSV30 BENOEMD INTERIM VOORZITTER

10-04-2018 - Door: Peter Seymour

WSV'30 - foto Peter Seijmour.Onlangs hield de Wormer voetbalvereniging een Bijzondere Algemene Ledenvergadering. Daarin koos men voor een nieuwe voorzitter in de persoon van Nico Kramer.

Een paar maanden geleden werd Kramer, die al jarenlang meeloopt bij de club, door een tweetal bestuursleden van WSV’30 benaderd met de vraag of hij de vacature van voorzitter wilde gaan vervullen. Dit vanwege het eerdere aftreden van Narda Vermeulen.

Nu heeft Kramer als ‘pensionado’ wel tijd beschikbaar, maar desondanks wilde hij eerst goed nadenken over het eventueel aanvaarden. ‘Een dergelijk functie vergt toch veel vrije tijd en inzet en als gepensioneerde is je vrije tijd natuurlijk schaars’ omschreef hij zijn bedenktijd met een knipoog.

Omdat er – net als bij veel andere clubs - geen andere kandidaten stonden te dringen voor de poort besloot Kramer toe te happen. ‘Ik heb wel als voorwaarde gesteld dat ik het slechts tijdelijk wil doen voor een periode van zo’n anderhalf jaar en dat in deze periode actief gezocht moet worden naar een definitieve invulling van deze functie.’

Als beschreven is Nico een man van de club. Zo heeft hij er zelf gevoetbald, maakte 20 jaar geleden al deel uit van het bestuur toen WSV’30 nog een omnivereniging was met een bloeiende base- en softballafdeling. Kramer was daarin eerst als secretaris en later ook als voorzitter actief. Daar bleef het niet bij want hij is ook nog meer dan 25 jaar clubscheidsrechter geweest, grensrechter, jeugdleider en maakt hij deel uit van de Maandagmorgenploeg. Mijn specialiteiten daarbij zijn de kantine en de toiletten schoonhouden. Een pittige klus!’.

Nico Kramer hoopt als voorzitter zijn club WSV’30 van dienst te kunnen zijn om zo een steentje bij te kunnen dragen aan de continuïteit van deze vereniging. Voor al zijn verdiensten voor de gemeenschap werd Kramer al eens Koninklijk onderscheiden.

Sociaal:
Open splash