« terug naar voetbal

WALKING FOORBALL BIJ ZAANLANDIA GAAT VAN START !

10-04-2018 - Door: Erik Haak

Zaanlandia - foto Peter SeijmourOnder de naam Oldstars Walking Football zijn er op vrijdag 2 maart jl. plannen gepresenteerd om een nieuwe voetbal activiteit bij Zaanlandia te starten.

In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds organiseert Zaanlandia dus Walking Football voor senioren. DINSDAG 17 APRIL A.S. ZAL DE EERSTE OEFENWEDSTRIJD PLAATS VINDEN BIJ ZAANLANDIA, aanvang 10.00 uur op Sportpark Oostzijderveld te Zaandam.

Voor deze oefenwedstrijd, die van 10.00 tot 12.00 uur zal duren inclusief uitleg van de spelregels en natuurlijk de warming up, hebben zich al 8 personen aangemeld. De wedstrijd wordt gespeeld op een klein veld en zonder keeper met 6 tegen 6 veldspelers. Uiteraard mag er onbeperkt gewisseld worden.

Oudere Zaanlandia spelers zijn bij deze uitgenodigd maar ook niet Zaanlandianen zijn van harte welkom bij deze eerste wedstrijd op dinsdag 17 APRIL a.s..

Oproep:
Wij zouden het heel leuk vinden als een aantal oud Zaanlandia spelers op leeftijd zich komen aanmelden om bij deze eerste oefenwedstrijd van het Walking Football aanwezig te zijn en mee te spelen.
Opgave via Zaanlandia kan bij Koos Scholtens en Hans Stange,

Sociaal:
Open splash