« terug naar voetbal

Top speelsters gezocht door Soraya

29-03-2018 - Door: Peter Seymour

Soraya Spakler straks weer in Zwat-Geel te bewonderen - Foto Peter Seijmour.Sinds OFC bekent maakte aan een nieuw vrouwen team te bouwen stroomden de aanmeldingen binnen. OFC wil ook in het vrouwen voetbal meegaan doen op niveau en is daarom streng in het selectie beleid.

Oud speelster Soraya Spakler is een van de initiatiefneemsters en speelde 10 jaar voor Black en Yellow. Toen vorig jaar het vrouwen team uiteenviel en op hield te bestaan zocht zij haar heil bij een andere mooie club, Hellas Sport.

“Na de vorige oproep hebben we een selectie van 14 vrouwen uitgekozen. Dat is voor het mooie nog te kort om een heel seizoen mee te kunnen draaien. Blessures en andere invloeden maken het wenselijk om een selectie van 18 tot 20 speelsters te hebben. We zoeken ook nog twee boven gemiddelde keepsters om het team compleet te maken”.

Herken je jezelf in de woorden van Soraya meld je dan aan bij haar via 0681341095 of sorr_@live.nl. In Oostzaan zijn ze er van overtuigd dat er nog enkele toppers aan willen sluiten om de Oostzaanse vrouwen droom te verwezenlijken.

Soraya gaat tijdens het zoeken van paaseieren uitkijken naar vrouwen die een aanwinst vormen voor haar toch al talentvolle selectie. We gaan haar toch zeker allemaal de helpende hand bieden?

Sociaal:
Open splash