« terug naar voetbal

Nieuw lid jeugd WSV neemt aftrap bij Dames 1 zondag!

25-03-2018 - Door: Gaby Andriessen
Isa Sophie Monen speelt bij JO8-3 en heeft zondag 25 maart 2018 de aftrap genomen bij de wedstrijd WSV VR1 - Volendam VR1.

Aftrap - foto aangeleverd.De wedstrijd was de eerste 15 minuten erg onrustig en rommelig begonnen. We kregen wel twee kansen, maar helaas ernaast. Zou het liggen aan dat ene uurtje? Jamey Blauuboer ging langs twee tegenspelers en gaf een mooie voorzet, helaas miste Amber Kerssens.

De Volendammers speelden goed en kregen een corner: onze kanjers hielden goed vol en verdedigden met hun leven. De tegenstander kreeg een vrije trap, de bal ging richting het doel en raakte net de paal. Wat een opluchting voor ons. We wilden zo graag winnen van de Volendammers.

WSV Vrouwen - foto aangeleverd.Crystal Moritz schoot ook richting het doel, echter zonder succces. Kim Snelders werd voor de derde keer onderuit gehaald en onze scheidsrechter gaf terecht een gele kaart aan de tegenstander. We kregen nog een kans door een voorzet van Jamey op Kim, maar helaas ving de keeper de bal. Nog een mooie kans van Amber, maar net over het doel. We gingen de rust in met 0-0. De tweede helft werd niet beter.

WSV probeerde maar het lukte steeds niet. Dit was zo frusterend! We kregen weer een vrije trap, Kim schoot in een keer richting het doel, maar helaas ernaast. Gaby Andriessen gaf een mooie voorzet richting het doel maar te snel om hier een mooi doelpunt van te maken. En nog een vrije trap, genomen door Gaby, deze kwam helaas terecht op de lat, Danielle probeerde nog te koppen maar net naast. 5 minuten voor tijd gaf Kim een mooie voorzet en nu kopte Danielle Dozy de bal er wel in! 1-0 en de scheidsrechter floot af. Wat een wedstrijd was dit zeg, veel spanning en ook rommelig, maar verdiende uitslag.

Sociaal:
Open splash