« terug naar voetbal

Spot ICT voetbaltoernooi vv Assendelft

20-03-2018 - Door: Thomas Nuwenhof

FlyerNa jaren van afwezigheid heeft vv Assendelft weer haar eigen voetbaltoernooi. Het Spot ICT voetbaltoernooi! www.spotonline.nl. Spot ICT (hoofdsponsor) heeft haar naam voor minimaal 3 jaar aan het toernooi verbonden. Zodoende kan het toernooi de komende jaren groeien.

Meer dan 50 teams, variërend van de JO8 t/m JO17 en MO13 t/m MO17, zullen verdeeld over twee dagen de strijd met elkaar aanbinden. Op vrijdag 30 maart gaan om 18:00 de ballen rollen bij de oudere jeugd. Na de wedstrijden is er een barbecue gevolgd door een disco-avond met DJ.

Op zaterdag 31 maart wordt er om 09:00 afgetrapt door de jongste jeugd. Verdeeld over de dag zullen de verschillende leeftijdscategorieën strijden om de 1ste plaats. Er zal een poffertjes kraam aanwezig zijn en alle teams zullen deelnemen aan een bubbelvoetbalwedstrijd!

Toernooi commissie: “We zijn erg blij met Spot ICT. Doordat zij hun naam 3 jaar aan het toernooi te verbinden kunnen we het toernooi laten uitgroeien tot een begrip in de Zaanstreek. Dat er voor de eerste editie van het toernooi al meer dan 50 teams meedoen heeft onze verwachtingen overtroffen. Blijkbaar komt men graag naar onze club. We gaan er een mooi toernooi van maken”.

Sociaal:
Open splash