« terug naar voetbal

KFC kantine als foto studio.

19-03-2018 - Door: Peter Seymour

Vakkundig werden de spelers op de juiste plek gezet voor de team foto - foto Peter Seijmour.jWie afgelopen weekend een bezoek bracht aan de Grote Koogse werd in de kantine verrast. Het kloppend hart van KFC was omgetoverd tot een heuse foto studio.

In samenwerking met supermarkt keten Deen, die kortgeleden een vestiging opende in winkelcentrum “Westerkoog” worden alle spelende leden vastgelegd. De afbeeldingen komen op een voetbalplaatje, wat binnenkort verkrijgbaar is bij de boodschappen gedaan bij Deen.

Mark van Amerongen bij de opstelling voor de individuele foto - foto Peter SeijmourDe thuisspelende teams kwamen zowel zaterdag als zondag voor aanvang van hun wedstrijd langs voor de lens van fotograaf Mark van Amerongen, die er persoonlijk voor zorgde, dat alle spelers met hun mooiste glimlach vereeuwigd werden. Vervolgens werden de teams vereeuwigd op de teamfoto.

Volgend weekend zal de kantine wederom een metamorfose ondergaan om de teams die afgelopen weekend uitspeelden vast te leggen. De toeschouwers ondervinden hier geen grote hinder van en kunnen in de kantine uiteraard terecht voor een versnapering vooraanvang, inde rust en na de wedstrijd.

Heel Koog aan de Zaan kan niet wachten om de resultaten te zien van het werk van Mark en er wordt al hevig gespeculeerd welk plaatje het meest in trek zal zijn. De fans van hoofdtrainer Guillaume Groot kan ik geruststellen. Hij staat er twee keer in, ook als teamleider van een jeugdelftal.

Sociaal:
Open splash