« terug naar voetbal

Voetbalschool ZAAN PRO gaat 11 Februari weer van start !!!!

03-02-2018 - Door: Een medewerker

Miel Mans ziet toe op een goede uitvoering - foto Peter Seijmour.Nog een week en dan gaat voetbalschool Zaan Pro weer van start !!! De zaanse ex profvoetballers Miel Mans ( ex Az ) en Raphaël Supusepa ( ex Ajax) en Misha Salden ( ex Volendam ) verzorgen de trainingen.

Al jaren is Zaan Pro een begrip in de Zaanstreek. Waar Zaan PRO nu al bijna 9 jaar geleden begon met kinderen alleen uit de zaanstreek komen er nu ook kinderen van ver daarbuiten. Het mooie van Zaan pro is dat er jongens en meisjes ( in de leeftijd van 6 tm 13)op de voetbalschool zitten van verschillende leeftijden en niveau.

We hebben kinderen die heel talent vol zijn maar ook kinderen die niet op een voetbalclub zitten maar gewoon lekker bij ons 1 keer per week willen trainen. Doordat wij met 4 trainers staan kunnen we altijd mooie groepen maken kwa leeftijd en niveau zodat iedereen op de juiste manier kan trainen. De trainingen duren 5 kwartier .

De inschrijvingen zijn in volle gang dus wil je je nog graag opgeven voor de nieuwe serie trainingen bij Zaan Pro, ga dan snel naar www.voetbalschoolzaanpro.nl

Sociaal:
Open splash