« terug naar voetbal

Weinig verschuivingen bij OFC

01-02-2018 - Door: Peter Seymour

Jurrian v.d. Water dicht bij een treffer - foto Peter Seijmour.Een spannende laatste dag voor het sluiten van de transferperiode voor OFC. Op meerdere fronten werd nog gestreden om een handtekening van potentiële versterkingen.

Eerder deze week werd oud prof Olaf Lindenbergh (43) bereid gevonden om zijn kicksen uit de wilgen te halen en OFC de weg richting 3e periode titel te wijzen, gevolgd door promotie in de nacompetitie. Lindenberg liet gister in een oefenpartij zien dat hij het spelletje nog niet verleerd is.

Damian Menzo in dekking aangespeeld - foto Peter SeijmourNadat Damian Menzo dit weekend diep in blessure tijd nog een punt veilig stelde in de uitwedstrijd tegen Quick in Den Haag, werd bekend dat hij terug keert naar De Dijk, wat zonder aanvallers is komen te zitten nadat El Gourari, Loukili, Segadeshwing en Tuyp vertrokken. Bij OFC kon Menzo niet op een basis plek rekenen, bij de Dijk vult hij het ontstane gat op.

Ook Jurrian v.d. Water leverde zijn contract in. Zijn speeltijd bij OFC werd beperkt tot 16 minuten in een bekerduel. Hierdoor kan hij niet overstappen naar zijn oude club Assendelft en besteed hij de komende tijd vooral aan het terug vinden van het plezier in voetbal en kan hij zich oriënteren op volgend seizoen.

Even was Deniz Aslan in beeld, Een Nederlands-Turks professioneel voetballer die sinds 2016 hij uitkomt voor FC Emmen. Als product van de Ajax opleiding speelde hij in 2010 voor Willem2 uit Tilburg. Tien wedstrijden later kon hij de lokroep van het grote Bursaspor uit zijn tweede vaderland Turkije niet weerstaan en vertrok. Zijn zwerftocht door Turkije bracht hem langs clubs uit diverse divisies, alvorens terug te keren in Nederland bij Emmen. Helaas had hij sinds dit seizoen geen contract meer, waardoor hij niet van club kon wisselen.

In de jacht op doelpunten was OFC in een ver gevorderd stadium met De Dijk makkelijk scorende aanvaller Nabil El Gourari. Deze transfer ketste af op de eisen van de aanvaller, die er voor koos zich in alle rust te kunnen oriënteren op komend seizoen.

Sociaal:
Open splash