« terug naar voetbal

Selectie voor volgend seizoen is al bijna rond!

01-02-2018 - Door: Een medewerker

Rick Neele toen nog uitkomend voor Assendelft - foto Henk Dil.Zoals gebruikelijk worden er in deze weken ook bij ADO'20 gesprekken gevoerd met de huidige selectie. Met een groot deel van de spelersgroep is inmiddels gesproken.

Trainer Raymond Bronkhorst is duidelijk in de beoogde samenstelling voor volgend seizoen. "Deze groep is al een geweldige selectie en er zit nog meer groei in, we willen dan ook graag met deze groep verder". Ook namens de TC van ADO'20 is Toan Tan blij met de uitkomst van de gesprekken.

"Bij ADO'20 hebben we de visie om minimaal 3e divisie niveau te spelen met een selectie bestaande uit ongeveer 50% spelers uit de eigen opleiding. Het is dan ook mooi om te zien dat Mats van der Wijst, Max Nijman, Marvin Boom, Sam Nijman, Sead Mazuu, Clive Keus en nieuwkomer Ruben Doesburg ook volgend jaar bij hun club zullen spelen. Daarnaast hebben we volgend seizoen weer een zeer talentvolle groep in Jong ADO'20, waarvan een aantal spelers volgend seizoen zeker hun minuten gaat maken."

Ook Gert-Jan van Leiden, Donny Rijnink, Bas Vellema, Ted Amson, Cani Yilmaz, Jesper de Vre, Rick Neele, Raymond de Waard en Meraj Allahdad zijn volgend seizoen weer te bewonderen op sportpark De Vlotter.

"De sfeer in de groep en de goede resultaten zijn belangrijke redenen van de spelers om er weer een jaar bij ADO'20 aan vast te plakken. Een paar van deze jongens zijn al echte Superezels: Rick Neele speelt hier misschien al 10 jaar, Ted Amson gaat al zijn 6e seizoen in en ook aanvoerder Gert Jan van Leiden speelt komend seizoen al voor het 4e jaar bij ADO'20."

Sociaal:
Open splash