« terug naar voetbal

Zaandijk dames beleven succesvol trainingskamp in Spanje.

31-01-2018 - Door: Jan Pool

Zaandijk dames op trainingskamp - foto aangeleverdDe dames van Zaandijk maakten er een zeer geslaagd weekend met sport spel en ontspanning van. Vrijdag 26 jan. Vlogen de dames en 2 heren richting Malaga om 4 dagen Torremolinos onveilig te maken.

Vrijdag overdag was er een strand training. De middag werd ingevuld met lekker zonnen bij het zwembad. Vrijdag avond werd een wandel tocht langs de bekende cafés.

Zaterdag ochtend werd er weer op het strand gevoetbald. En het heerlijke weer zorgde dat de dames middags weer konden relaxen aan het zwembad cq strand. s' Avonds werd de wedstrijd Malaga - Girona bezocht. Na de wedstrijd werd de hotel disco onveilig gemaakt.

De zondag was een vrije dag. De middag werd genoten van eredivisie voetbal in café de Brabander. Helaas toen de hoofd wedstrijd begon ( Willem 2 tegen AZ) liet de schotel hun in de steek en bleven zij verstolen van beelden.

De laatste dag werd de krokodillen farm in Torremolinos bezocht. En kon er nog even gewinkeld worden. Half twaalf s' avonds landen de dames weer op Schiphol. Al met al een fantastisch weekend vol training en teambuilding.

Sociaal:
Open splash