« terug naar voetbal

Verlenging contract van Bram Berkhout

30-01-2018 - Door: Jan Wit

.Van links naar rechts Algemeen Directeur Robert Eenhoorn jeugdtrainer Bram Berkhout en Technisch Directeur Max Huiberts - foto aangeleverd.Het contract van AZ-jeugdtrainer Bram Berkhout (36) is tot medio 2020 verlengd. Met veel plezier heeft de in Assendelft wonende man vanaf het seizoen 2016-2017 de selectie onder 14 jaar onder zijn hoede.

Afgelopen zaterdag, na afloop van de met 3-1 van Vitesse uit Arnhem gewonnen thuiswedstrijd. zegt hij dat zijn ploeg nu halverwege het seizoen in de kampioenspoule uitkomt en dat eerder op eigen veld tegen PSV gelijk werd gespeeld. 'Stuk voor stuk zijn de jongens liergierig. Dagelijks trainen zij en soms twee keer op één dag. Over het geheel genomen komen degenen die onze veel geprezen jeugdopleiding volgen uit de regio’s Amsterdam en Alkmaar. Ook de Zaanstreek is vertegewoordigd.’

De sportieve loopbaan van Bram Berkhout begon bij WFC in Wormerveer. Na twee jaar Amerika ging de Zaankanter naar de voetbalclub Volendam. Gedurende negen competities deed hij daar als jeugdtrainer de nodige ervaring op.

Tevredenheid troef bij AZ, op de foto van links naar rechts Algemeen Directeur Robert Eenhoorn, jeugdtrainer Bram Berkhout en Technisch Directeur Max Huiberts.

Sociaal:
Open splash