« terug naar voetbal

ZVV Zaandijk heeft een nieuwe hoofdtrainer

29-01-2018 - Door: Wim IJsseldijk

Onder het toeziend oog van penningmeester Mariska Kruijver en voorzitter Wim IJsseldijk heeft Franklin Meyerhoven zijn contract getekend - foto aangeleverdNa 2 periodes assistent trainer te zijn geweest bij ZVV Zaandijk, vervolgt de club haar weg met Franklin Meyerhoven als nieuwe selectietrainer. Na een gedegen evaluatie van alle mogelijkheden, is de keuze is gevallen op Franklin Meyerhoven.

ZVV Zaandijk wordt voor Franklin, die zijn sporen in het voetbal heeft verdiend, zijn eerste klus als eindverantwoordelijke. Helaas moest hij echter al vroeg zijn eigen (prof)voetbalcarrière door blessures beëindigen. Om toch in het voetbal actief te blijven, besloot Franklin zijn trainerspapieren te gaan halen en heeft dit met goed gevolg kunnen afronden.

Als assistent-trainer en coach van het tweede team van ZVV Zaandijk, heeft Franklin laten zien klaar te zijn voor de volgende stap en te passen bij het DNA van de club. Bij Zaandijk zijn wij verheugd hem de kans te bieden zich verder als hoofdtrainer te gaan ontwikkelen en hebben daar alle vertrouwen in.

Sociaal:
Open splash