« terug naar voetbal

Nuttig oefenduel voor SVA.

24-01-2018 - Door: Peter Seymour

Kort verdedigd - foto Peter Seijmour.SVA heeft een goede voorbereiding op de 2e seizoenshelft achter de rug met veel doelpunten. De ploeg van trainer Carl Ern ziet de hervatting dan ook met vertrouwen tegemoet.

Vanavond kwam WMC uit Heerhugowaard op bezoek voor een oefenpotje. Ook een 4de klasser, die afgelopen weekend Sporting op een gelijk spel wist te houden.

Stefan Waij in de aanval - foto Peter Seijmour.jHet door miezerige regen gedomineerde duel zou voor beide teams nuttig blijken. “Dit is beter dan een training. Er wordt op het scherpste gespeeld en verslappen is er niet bij”, aldus trainer Ern.

Beide trainers zagen hun spelers er voor gaan al was SVA vooral na rust de bovenliggende partij. Enkele fraaie combinaties gevolgd door even fraaie loopacties werden op de mat gelegd. SVA kwam wederom gemakkelijk tot scoren wat spelers en technische staf een goed gevoel gaf richting zondag.

SVA won uit eindelijk na een 3-1 rust stand met 6-2. Twee keer Sebbe Davids en Jeroen de Louw en 1 Stefan Waij en Mats Sandburg tekende voor de Assendelfse doelpunten.

Carl Ern zag dat zijn ploeg klaar is voor het vervolg van het seizoen. “We hebben 5x geoefend. In mijn ogen de beste voorbereiding op een nieuwe start met nieuwe kansen”.

 

Sociaal:
Open splash