« terug naar voetbal

OFC in trek bij sponsoren

07-12-2017 - Door: Peter Seymour

Herfstkampioenen - foto Peter Seijmour.Steeds meer sponsoren krijgen in de gaten wat er aan de zoom van het Twiske aan de hand is. Naast het vlaggenschip gebeurt er meer en doet de jeugdafdeling haar uiterste best om vereniging breed op een hoger niveau te gaan acteren.

OFC jong onder 17-1 in het nieuw - foto aangeleverd.Dat kost tijd en geld. Als vereniging wil je je teams representatief voor de dag laten komen en wat is er dan mooier als sponsoren graag hun naam verbinden aan OFC in het algemeen en een jeugdteam in het bijzonder.

Dat besef was er bij CAB Elektra. Charles Beck loopt al wat jaren rond de Oostzaner voetbalvelden en heeft OFC JO17-1 (Zo) voorzien van mooie trainingspakken en winterjassen.

 Zo kunnen deze toekomstige topper goed voor de dag komen. Of het aan de kleding ligt is niet geheel duidelijk, maar afgelopen zaterdag werd dit team gelijk kampioen in haar klasse.

Ook OFC jong onder 17-3 werd van trainingspakken en jassen voorzien door ABS Splinter schadeherstel Amsterdam. Party Service Drommels voorzag dit team van nieuwe shirts.

Naar verluid zijn er nog teams vrij waaraan sponsoren hun naam kunnen verbinden. Het doel blijft om alle teams vooruit te helpen het liefst in kleding, die OFC waardig is. Ze zijn goed bezig bij Black en Yellow.OFC jong onder 17-3 in het nieuw - foto aangeleverd.

Sociaal:
Open splash