« terug naar voetbal

TALENT GOALS WINT VAN AJAX

23-11-2017 - Door: Een medewerker

Spelers en begeleiding - foto aangeleverd.Op woensdagavond nam een team afgevaardigden van de Talent Goals Academy uit de Zaanstreek het op tegen het jongste team uit de Ajax jeugdopleiding. Op sportcomplex De Toekomst werd er in Amsterdam om 16.00 uur afgetrapt in een Twin Games samenstelling (6 tegen 6).

Talent goal spelers geven hun leeftijdsgenootjes van Ajax geen ruimte - foto aangeleverdDe Talent Goals Academy is bestemd voor de talentvolste spelers uit onze regio, en dat lieten de spelers dan ook meteen zien in deze krachtmeting met Ajax. Hoewel de Talent Goals spelers normaal gesproken alleen met elkaar trainen op zondag bij ZCFC lieten zij vanmiddag zien dat zij het ook tijdens wedstrijden goed met elkaar kunnen vinden.

“We hebben vandaag veel goede individuele acties en erg leuk samenspel gezien, als je daarmee met 8-9 weet te winnen van Ajax is dat natuurlijk mooi meegenomen.” Aldus Ricardo Hemmen, oprichter van Talent Goals. De wedstrijd van vandaag hebben we georganiseerd om de jongens een leuke ervaring te geven en vooral plezier te hebben, maar we hebben onze spelers ook verteld dat ze juist nu kunnen laten zien wat ze in hun mars hebben, en dat hebben ze uitstekend gedaan!

Meer informatie over Talent Goals is terug te vinden op hun website www.talentgoals.nl of via de bekende social media kanalen!

 

Sociaal:
Open splash