« terug naar voetbal

WSV VR1 Zondag wint ook van DWOW

19-11-2017 - Door: Josephine Jonker

WSV vrouwen 1 zondag - foto aangeleverd.WSV begon sterk aan de wedstrijd. Direct na de aftrap een mooie dieptepass van Kimberly Zandbergen, waardoor Kim Snelders meteen alleen voor de keeper komt. Helaas een redding van de keeper. WSV blijft goed voetballen en is de eerste 10 minuten de betere partij.

Daarna komt DWOW terug en krijgt goede kansen, maar onze doelvrouw Wieske Jongens en Jamey Blaauboer (met een geweldige sliding) zorgen dat er niet wordt gescoord. Daarna gaat het aantrekkelijke spel heen en weer, maar beide teams krijgen geen grote kansen.

In de 38e minuut speelt Kim zich mooi vrij en krijgt een kans, maar de bal gaat net voor langs. Snel daarna een geweldig schot met links van Kim over de keeper in de linker kruising: 1-0 voor WSV! In de laatste drie minuten krijgt WSV twee grote kansen. Een schot van Kim wordt op de lijn gered door een verdediger van DWOW. In een corner daarna scoort Anica Woerlee de 2-0 maar de scheidsrechter keurt het doelpunt af wegens te hoog been. We gaan met 1-0 de rust in. De eerste 10 minuten van de tweede helft heeft WSV weer het beste van het spel.

Twee grote kansen voor WSV, maar de bal wil er niet in. In de 62e minuut een gemene overtreding op Amber Kerssens. Het spel wordt harder en wat gemener. Tien minuten later een goede actie van Daily Joosten en een schot op doel, maar net geen goal. Dan heeft DWOW een uitbraak, maar Iris Dokter maakt net op tijd een sliding. Meteen daarna een counter van WSV en Kim komt alleen voor de keeper, helaas gaat het schot net naast.

Na opnieuw een lange bal van Kimberly, scoort Kim mooi de 2-0. In de 84e minuut een corner van Kim, maar Gaby Andriessen kan net niet bij de bal om hem in de koppen. In de laatste minuut een hele mooie een-twee tussen Sukran Özgüner en Gaby, waardoor Gaby erg fraai kan scoren: 3-0 voor WSV. In de blessuretijd schiet Daily nog hard op de lat, waardoor de eindstand 3-0 blijft. 

Sociaal:
Open splash