« terug naar voetbal

Hercules season kick off!

23-09-2017 - Door: Wouter Zorg
RTL Sterrenteam te gast voor John Wijdenbosch Memorial

RTL Sterrenteam - foto aangeleverdOp zaterdag 23 september is het zo ver. Dan trapt Hercules Zaandam het seizoen af af met een spetterend feest. Het RTL Sterrenteam showt de skills en veilingmeesters Rob van 't Ent en Pier Schurer hebben de mooiste veilingitems in de aanbieding!

Feestavond & Veiling:

Om 20.00 uur trapt de Hercules feestavond af. Schitterende veilingitems worden afgewisseld met een hapje, een drankje en een lekker stukje muziek. DJ Kees Schoen voert zijn legendarische Disco Show op; deze avond zal de bezoekers ongetwijfeld nog lang heugen!

Super sweet deal
Wil je helemaal niets van deze avond missen?! Dan heeft de veilingcommissie een supersweet deal in de aanbieding. Tegen betaling van € 20,- kun je namelijk al om 18.00 uur in de kantine aanschuiven. Voor dat bedrag is jouw natje en droogje tot 20.00 uur helemaal verzorgd! Met dank aan onze sponsoren, Slagerij Groot, Jaap Jonker Poelier en Chinees restaurant Het Oosten, wordt de hongerige maag gevuld. Met dank aan de tap de dorstige keel gesmeerd!

Let op:
Het aantal ‘natje-droogjes’ is beperkt. Aanmelden voor deze deal kan op de avond zelf (maar op = op).

Overdag:

Overdag kunt u zich vergapen aan de verrichtingen van de talenten van onze club. Waag om 10.00 uur bijvoorbeeld eens een blik bij de talenten van de Onder 10-1. Zij kruisen de degens met de leeftijdgenoten van Sporting Krommenie. Of pik een wedstrijdje mee van de Onder 17-2. Marken Onder 17-1 komt om 12.45 uur op bezoek. Top de voetbaldag om 15.00 uur dan af met onze Onder 19-1 tegen Fortuna Wormerveer en u hebt een topdagje jeugdvoetbal achter de kiezen!

John Wijdenbosch Memorial:

Om 18.00 uur wordt ter nagedachtenis aan de overleden acteur John Wijdenbosch een Memorial gespeeld. Het RTL Sterrenteam speelt dan op het Hercules complex een wedstrijd tegen familie en vrienden van John. Een schitterend eerbetoon voor de man die samen met vrouw en kind ons veel te vroeg is ontvallen. U bent van harte uitgenodigd om dit speciale moment met ons te beleven!

Sociaal:
Open splash