« terug naar voetbal

Voetbalschool ZAAN PRO gaat 24 september weer van start !!!!

31-08-2017 - Door: Peter Seymour

Raphaël Supusepa geeft uileg - foto Peter Seijmour.Nog een paar weken en dan gaat voetbalschool Zaan Pro weer van start !!! De zaanse ex profvoetballers Miel Mans (ex Az) en Raphaël Supusepa ( ex Ajax) en Misha Salden ( ex Volendam ) verzorgen de trainingen .

Miel Mans ziet dat de oefening goed uitgevoerd wordt - foto Peter Seijmour.Al jaren is Zaan Pro een begrip in de Zaanstreek. Waar Zaan PRO nu al bijna 9 jaar geleden begon met kinderen alleen uit de zaanstreek komen er nu ook kinderen van ver daarbuiten. Het mooie van Zaan pro is dat er jongens en meisjes ( in de leeftijd van 6 tm 13)op de voetbalschool zitten van verschillende leeftijden en niveau.

Zij hebben kinderen die heel talent vol zijn maar ook kinderen die niet op een voetbalclub zitten maar gewoon lekker bij Zaanpro 1 keer per week willen trainen. Doordat zij met 4 trainers staan kunnen ze altijd mooie groepen maken kwa leeftijd en niveau zodat iedereen op de juiste manier kan trainen. De trainingen duren 5 kwartier . De inschrijvingen zijn in volle gang dus wil je je nog graag opgeven voor de nieuwe serie trainingen bij Zaan Pro, ga dan snel naar www.voetbalschoolzaanpro.nl

Sociaal:
Open splash