« terug naar voetbal

Knollendam oefent tegen derde divisionist ADO'20

12-07-2017 - Door: Ronald Peeters

De selectie van Knollendam bereidt zich voor op de wedstrijd tegen ADO 20 foto Ronald Peeters.Niet alleen de indeling in de vierde klasse D met veel Zaanse topclubs houden de gemoederen bij Knollendam bezig. De mannen van trainer Geert Rol zijn vanaf 7 juli bij elkaar voor een korte onderbreking van de zomerstop om zich voor te bereiden op een oefenwedstrijd tegen ADO’20 op woensdagavond 19 juli.

De club uit Heemskerk werd afgelopen seizoen kampioen van de hoofdklasse en promoveerde naar de derde divisie. De kleinste club van Noordholland tegen de grootste. Een dorpsclub met 1 veld en 4 kleedkamers tegen een club met zeven velden en meer dan 1100 leden.

Dat is twee keer het aantal inwoners van Oostnollendam. David tegen Goliath dus. ,, Maar, zegt elftalleider Jacko Zwart van Knollendam met een knipoog, ,,de bezoekers zullen de wedstrijd zeker niet te licht opvatten want voor deze topper zullen ze als voorbereiding voor de wedstrijd tegen knollendam nog een oefenwedstrijd spelen tegen Telstar.,,

Voor Geert Rol is de wedstrijd een mooie gelegenheid om enkele van zijn nieuwe talenten te testen. Na de wedstrijd treedt de zomerstop weer in werking en daarna zal de selectie van Knollendam half augustus bijeenkomen en met de oefencampagne beginnen voor het nieuwe seizoen.

Sociaal:
Open splash