« terug naar voetbal

Almere City op bezoek bij OFC

10-07-2017 - Door: Peter Seymour

OFC in training- Peter SeijmourAcht dagen nadat de voorbereidingen op seizoen 2017/2018 was begonnen staat voor OFC de 1e oefenwedstrijd gepland. Tegenstander dinsdag avond 11 Juli is Jupiler league club Almere City.

Voor trainer Yuri Rose het eerste duel als trainer van OFC, voor collega Jack de Gier apart, omdat hij het naburige OSV trainde. Verwacht wordt dat er suppoters met een rood zwart hart hun handen daarover strijken om de immens populaire trainer aan het werk te zien, en voet op geel zwarte bodem zetten.

Harde kern OFC - foto Peter SeijmourTeams van Jack de Gier staan bekend om hun goed verzorgde combinatie voetbal, wat Almere in het eerste oefenduel tegen Zeewolde al liet zien. De 4e klasser verloor met 0-12, maar met OFC ( 3e divisie) mag aangenomen worden, dat het klasse verschil iets minder groot zal zijn. Supporters in Oostzaan kunnen kennis maken met diverse nieuwe spelers.

Ook al is het resultaat van ondergeschikt belang in deze fase zullen beide teams er vol voor gaan en zal het weer geen spelbreker blijken. In Oostzaan kijken ze uit naar een mooie pot voetbal. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Sociaal:
Open splash