« terug naar voetbal

Westzaan blij met nieuwe Mini-Arena

02-07-2017 - Door: Arno van den Broek

Tom Egbers kijkt toe hoe de mini's de Arena betreden - foto Marijke BosmanNa een maand van intensief werken is vvv Westzaan uitermate content met een Mini-Arena. Een waar speelparadijs voor de allerjongsten maar ook de oudere jeugd en senioren zullen op dit nieuwe veld met heel veel plezier een deel van hun trainingen kunnen afwerken.

De Mini Champions League die Westzaan samen met bevriende verenigingen vv Assendelft, Sporting Krommenie en SVA organiseert zal voor de spelers als een nog groter spektakel ervaren worden als zij al hun ouders en vriendjes op de grote overdekte tribune naast het veld zien juichen.

Mini Arena in gebruik bij Westzaan - Foto Marijke Bosman.Dd hoofdsponsoren van deze Arena ING en het Schipholfonds verrichtten vrijdag 30 juni de officiële openingshandelingen waarna de eerste echte wedstrijd tussen de jongens en de meisjes op de Arena kon worden gespeeld.
De strijd werd van live verslag voorzien door NOS presentator Tom Egbers die uiteraard de nodige blessuretijd bijtelde zodat dit festijn in een mooie 2-2 eindigde. De spelers, de massa toegestroomde belangstellenden en de vereniging zelf zijn immers allemaal winnaar!

Na afloop maakte het Schipholfonds haar donatie van maar liefst 21.000 euro bekend.De bijdrage van ING zit in de sponsorovereenkomst van de afgelopen 3 jaar en Westzaan is uitermate content dat die overeenkomst per 1 juli voor drie seizoenen is verlengd.

Sociaal:
Open splash