« terug naar voetbal

Volendam dag bij KFC

29-06-2017 - Door: Alexander Salden

Volendamdag bij KFC- foto Peter SeijmourBij KFC wordt nog steeds volop getraind om de (jeugd)selecties voor komend seizoen fit te krijgen en te houden. Het enthousiasme bij spelers én trainers is groot en hoewel we nog op zomervakantie moeten zou één ieder het liefst direct starten met het nieuwe seizoen.

ProgrammaInmiddels is het traditie dat de jeugdafdeling van FC Volendam aan het einde van het eerste deel van de voorbereiding op het seizoen dat komen gaat een bezoek brengt aan KFC. Ook deze keer zal de reeks wedstrijden plaatsvinden en wel op zaterdag 8 juli. Zowel KFC als FC Volendam treedt aan met de nieuwe selecties voor komend seizoen.

De eerste wedstrijden starten om 10.00 uur en de dag wordt afgesloten met een wedstrijd tussen KFC 1 en FC Volendam O19 om 17:15 uur. Voor deze wedstrijd vindt de kampioenen parade plaats waarbij alle kampioenen van het afgelopen seizoen gehuldigd worden en een kampioensmedaille in ontvangst mogen nemen. Uiteraard is de gehele dag de kantine geopend en is de toegang gratis.

Sociaal:
Open splash