« terug naar voetbal

Carl Ern heeft er zin in.

27-06-2017 - Door: Peter Seymour

Carl Ern heeft er zin in - foto Peter SeijmourMaar liefst 34 spelers en 3 keepers heeft hij op zijn lijstje staan voor komend seizoen. Carl Ern is de nieuwe trainer van SVA en heeft er duidelijk zin in.

Logisch als je ziet welk materiaal hij komend seizoen tot zijn beschikking heeft. Naast spelers, die de club trouw bleven komen er diverse jeugdspelers over, die meer dan slechts een aanvulling zullen blijken. Daarom is Carl Ern blij dat de vroegere architect van Fortuna Wormerveer onder 21, Rene Beerepoot, als zijn rechterhand zal fungeren bij SVA 2. Beerepoot heeft de overgekomen jeugd onder zijn hoede gehad en kent de spelers door en door. “Dat is een voordeel bij het inpassen van jeugd, iets wat ik bij KFC ook al deed”. De jeugdspelers zijn Tekin Agan, Stijn Bouwhuis, Tom Cornelissen. Lutfie Elmousati, Jesse Hesp, Maikel kriek en Sergen Yilmaz.

Opvallende nieuwelingen binnen de spelersgroep van trainer Ern zijn:

Max Boon - foto Peter SeijmourKeeper Max Boon kwam van Assendelft, waar hij meer dan 100 officiële wedstrijd onder de lat stond en afgelopen seizoen een basisplek veroverde bij zaalvoetbalvereniging Kondo Budjang.

Bas Hoogstra kent Carl Ern nog uit zijn periode bij Zaanlandia, waar Bas meer dan 170 wedstrijden opgesteld stond in de Black Army. Van dat zelfde Zaanlandia kwam ook Jeroen de Louw. De Louw was de topschutter van ZCFC, waar hij in 2 seizoenen 50 ballen binnen wist te trappen.

Stefan de Jong is met zijn 22 jaar een speler met potentie. Hij zocht een leuke uitdaging en kwam bij zijn oude jeugdtrainer van Zaanlandia uit.

Yoeri Mulder komt van Sporting Krommenie en heeft veel blessure leed gekend, maar heeft vorig jaar uitstekend gekeept en is geheel fit voor het nieuwe seizoen.

 

Carl Ern is klaar voor SVA - foto Peter SeijmourHet lijken gerichte versterkingen te zijn van de zeer talentvolle groep die al in een rood wit shirt rondliepen. Aan trainer Carl Ern de uitdaging om er twee evenwichtige teams van te maken. Ern bewees eerder al dat hij daar bedreven is. Daarnaast staat Ern bekent als een sfeer maker binnen zijn teams en maakt hij graag een uitstapje naar andere sporten om te werken aan teambuilding. “Uiteraard zullen dat soort dingen niet ontbreken, maar daar kan ik me nog niet over uit laten”.

Ern beschikt bij SVA over een professionele staf bestaande uit: Carl Ern (trainer), Rene Beerepoot ( trainer/coach SVA 2), Rob Al (keepers trainer), Joeri Houniet ( trainer A junioren), Jeroen Bosman ( Leider assistent 1e), Maikel Waij ( Leider 1e), Johan Ros (Leider Assistent SVA 2), Cees Oudejans (assistent trainer 1e en/of 2e), Sven Brandt (grensrechter 1e), Fons Rijkhof (grensrechter 1e), Marco Schermer en Marcel Vennik (Fysio)en Sjoerd Veenings ( Blessure preventie).

Carl Ern heeft er veel zin in en kan niet wachten tot 7 Augustus, wanneer voorbereiding van start gaat. Zijn doelstelling moge duidelijk zijn. Zolang mogelijk meedoen bovenin.

Sociaal:
Open splash