« terug naar voetbal

WSV-veiling groot succes

26-06-2017 - Door: Anita Mak

Gezellige drukte - foto aangeleverdOp zaterdag, 24 juni j.l. om 20.00 uur ging onder belangstelling van ruim honderd genodigden, de veiling van 150 kavels van start. Een veiling die gehouden werd om de kosten van een kleine kantine te realiseren waar jong en oud zich thuis zullen gaan voelen.

Urenlang werd er onder leiding van de veilingmeesters Hans Peter Dukker en Theo Willems op de meest uiteenlopende kavels geboden zoals diverse diners voor twee, de schoenen van Dolberg, een 4-daagse voetbalreis, een kanoarrangement, een BBQ-cursus voor 10 personen etc. etc.

vlnr  Hans Peter Dukker, voorzitster Narda Vermeulen,  Theo Willems - foto aangeleverd.De gewilde kavels deden het goed en men bood behoorlijk tegen elkaar op zodat men soms diep in de buidel moest tasten om het begeerde kavel te kunnen verwerven. Eigenlijk zoals een echte veiling gebeurd. De topper was een rondvlucht boven de woonplaats die voor elfhonderd euro van de hand ging. Bijzonder op deze avond waren de ludieke kavels, waarmee de gezelligheid alleen maar werd verhoogd. Zo brachten de 50 eieren, die Ko Koelemeijer ter beschikking had gesteld, ruim honderd euro op en wist een oud-voorzitter voor negentig euro de hand te leggen op een kappersbon van Dirk Sluijs, nadat eerst kalende medebieders de prijs hadden opgedreven.

Twee dames trokken gezamenlijk driehonderd euro uit om op een maandag mee te mogen werken met de oudpapierploeg. Tijdens de veiling werd er nog een scooter verloot en die ging naar de gelukkige winnaar Wim Kersten. Er kan teruggekeken worden op een geweldige avond, die niet alleen feestelijk werd afgesloten door het bekend maken van het totaal opgehaalde bedrag, maar die juist die hele avond in het teken stond van gezelligheid.

De gezelligheid, die ze graag terug willen zien in de nieuwe kleine kantine. Het eindresultaat van de gehele veilig was daarom niet mis en in totaal werd er € 34.695,-- ingezameld. Een fantastische prestatie waarvoor WSV’30 iedereen bedankt. Niet alleen de kopers, maar ook van al sponsoren en anderen die de prijzen hebben ingebracht, de vrijwilligers en de organisatie.

 

Sociaal:
Open splash