« terug naar voetbal

Introductie nieuwe selectie spelers Hellas Sport

19-06-2017 - Door: Hennie van den Berg

Lucas Wijkstra - foto Peter Seijmour.Ruim voordat we de laatste wedstrijd gespeeld hadden zijn wij met een select groepje gaan praten over de versterkingen die moesten gaan komen voor het seizoen 2017-2018.

Al snel had Hellas Sport de namen op papier staan en zijn zij aan de slag gegaan met het voeren van gesprekken. Marc Molenaar van Zaandijk werd de 1e versterking voor het nieuwe seizoen en zal als voorbeeld gelden voor de rest van de selectie dat trainingen gewoon leuk en goed zijn voor lichaam en geest!

Bohdi Smis was een inkoppertje, opgegroeid bij Hellas Sport, zijn broer Kiefer Smis speelt ook in het 1e elftal dus ook Bohdi was snel binnen. Dat Jesse Haanstra en Lucas Wijkstra, beiden opgegroeid bij ZCFC ook mee zouden durven komen was een verrassing, want ja een transfer in de Zaanstreek ligt altijd gevoelig. Maar deze twee goede gasten wil elke vereniging er graag bij hebben.

Mark Molenaar - foto Peter SeijmourDaarnaast kreeg Hellas te maken met wat meevallertjes in de vorm van spelers die in Zaandam zijn komen wonen. Ellias Clement van Fortius trainde al mee met de groep net als Guillermo Lord. Guillermo nam zijn neef Jonathan Koomen mee beiden van SDC Putten en oud spelers van de jeugdopleiding van Zeeburgia en Almere City. Wij kwamen in contact met Dominic Grot van de Dijk, die op zijn beurt weer twee vrienden meenam. Serginio Aweti, net kampioen geworden met Blauw Wit Beursbengels en Aboubakar Doumbia die van GDS/OCE uit Dordrecht afkomstig is.

Op donderdagavond een last minute overschrijving van onze oud speler Kevin Schoen die o.a. in de Zaanstreek bij Zilvermeeuwen en Hellas Sport zijn sporen heeft verdiend. Tot slot werd ook een enorme buitenkans aangeboden in de vorm van Patrick Woode uit Ghana. Als politiek vluchteling net in Zaandam komen wonen en kan volgens insiders enorm goed voetballen. Patrick is pas 17 jaar dus daar kunnen de Zaandammer nog lang plezier aan beleven.

Bij Hellas Sport kijken ze nu al uit naar het nieuwe voetbalseizoen en zij wensen vanaf deze plek alle nieuwe spelers en de overige selectie leden en de technische staf heel veel plezier bij Hellas Sport en alvast een fijne vakantie toegewenst.

Sociaal:
Open splash