« terug naar voetbal

Voorjaars ledenvergadering ZVV Zaandijk

15-06-2017 - Door: Wim IJsseldijk

Zaandijk op archieffoto Peter SeijmourGisteravond is de voorjaars ledenvergadering gehouden van ZVV Zaandijk. Tal van onderwerpen kwamen daarbij aan de orde zoals de ontwikkelingen van de Zaanse Schans in relatie tot het behoud van de velden van ZVV Zaandijk en de begroting voor het komende seizoen.

Het bestuur had het plan opgevat om de ALV wat dynamischer te maken en ging aan de hand van stellingen haar eigen functioneren onder de loep nemen. De goed bezochte vergadering moest een keus maken van Eens of Oneens door achter een scheidingslijn te gaan staan. De ALV is het hoogste beslis orgaan van de vereniging en dat is daardoor duidelijk geworden evenals de tevredenheid over het huidige bestuur en haar acties. Wat veel aandacht en discussie kreeg was de stelling over een veilig sportklimaat. Wat dat betekent en hoever moet je hiermee gaan.

Dit onderwerp werd na de stellingen ,door de vertrouwenspersoon van ZVV Zaandijk, Ruud Musman en Chris Kaper (procesbegeleider bij de KNVB) toegelicht. ZVV Zaandijk gaat een pilot training organiseren over dit onderwerp dat wordt begeleid door Wisse de Vries ( trainer) en Chris Kaper.

Daarna werd mevrouw Natascha Weeteling tot lid van verdienste benoemd voor al haar proactieve en jarenlange inzet voor de jeugd van ZVV Zaandijk. Daarna werd Kees Hartland geroemd voor alles wat doet voor de club. Kees is al 20 jaar Erelid maar verdient meer. Voor zijn inzet is de OUEVRE wisselbokaal bedacht die Kees Hartland als 1e in ontvangst mocht nemen. Daarnaast had het bestuur een ludieke actie bedacht omdat Kees Hartland altijd de zanger is van het clublied van ZVV Zaandijk. Het bestuur had een koor opgericht die in de studio’s van RTV Zaanstad een CD had opgenomen met het clublied erop. De CD werd luid gedraaid en hem overhandigd.

Daarna is tot slot de afscheid nemende verzorger en masseur van de club Rudy Mooij geëerd. Met een power point presentatie werden de 25 trouwe dienstjaren van Rudy Mooij toegelicht en gememoreerd. Met name de vertrouwelijke band die Rudy wist te scheppen met alle leden was echt een verdienste van hem. Iedereen voelde zich veilig en in goede handen. Over Rudy Mooij werd ook nog vermeld dat hij eigenlijk een vechtsporter is, niet kan voetballen, zeer humorvol en eigenlijk een beetje gek is. Daarna sloot de vergadering zich met het nemen van een drankje.

Sociaal:
Open splash