« terug naar voetbal

Sc Hercules Zaandam beloont selectiespelers

12-06-2014 - Door: Jos Timmer

Selectie van Hercules Zaandam -foto aangeleverdVanaf het seizoen 2014/2015 gaat sc Hercules Zaandam spelers van de seniorenselectie van de Heren zondag 1 belonen voor hun prestaties. Dat is besloten tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 10 juni 2014. Hercules voorzitter Willem Kraaij noemt het “een historisch besluit in de jonge geschiedenis van de vereniging en een belangrijke stap voorwaarts in de verwezenlijking van de ambities.”

Na de gewonnen play-offs tegen Berdos en Spaarnwoude heeft sc Hercules Zaandam zich verzekerd van een nieuw seizoen in de 3e Klasse. Met het gejuich over lijfsbehoud klinkt tevens het startschot om de komende jaren uit te groeien tot een toonaangevende voetbalvereniging.

De beste voetbalvereniging van de Zaanstreek

De ambitie van sc Hercules Zaandam is om uit te groeien tot ‘de beste voetbalvereniging van de Zaanstreek’. Om deze ambitie te realiseren is een beleidsplan opgesteld, waarin de doelstellingen voor de komende vijf en tien jaar beschreven staan. Dit plan werd gepresenteerd tijdens de ALV van gisteravond. De doelstellingen zijn:
• Heren zondag 1, speelt over vijf jaar structureel in de 2e Klasse en binnen 10 jaar in de Hoofdklasse;
• Alle jeugdselecties spelen over vijf jaar op divisieniveau;
• Het eerste dameselftal speelt binnen 5 jaar in de 1e Klasse.

Winstpremies voor het eerste elftal

Het belonen van selectiespelers van het vlaggenschip is een belangrijke voorwaarde om de hierboven gestelde doelstellingen te bereiken. Vandaar dat sc Hercules Zaandam vanaf seizoen 2014/2015 winstpremies bij competitiewedstrijden van de Heren zondag 1 gaat toekennen. De vijftien spelers die op het wedstrijdformulier staan worden bij winst beloond (niet bij gelijkspel of verlies). Tevens gaat er een bedrag naar een speciaal potje voor de vrijwilligers, zodat de hele vereniging profiteert bij succes van het eerste elftal.

Sociaal:
Open splash