« terug naar judo

Tony Wagenaar toernooi

24-04-2018 - Door: Een medewerker

Vince en Tony -foto aangeleverd.Het Tony Wagenaar toernooi was weer een heerlijk toernooi om te genieten van de jeugd uit de Zaanstreek en omstreken. Sportschool Salomons organiseerde dit weer in de eigen dojo op het Blooksven 10 in Zaandam. Dit alles met eigen medewerkers. Tafelbezetting en scheidsrechters uit eigen gelederen zorgen er weer voor dat dit toernooi mogelijk is.

Judoka’s tot 12 jaar tot oranje band streden hun sportieve strijd in poeltjes van 6 tegen elkaar. 12 clubs traden aan en streden om de bekers en medailles, onder toeziend oog van Tony Wagenaar! Een judoka met een enorme staat van dienst. De trainer van Warner Salomons behaalde als judoka een Europese titel, was bondscoach in de periode Geesink en Ruska, scheidsrechter op de Olympische spelen en voorzitter van de nationale graden commissie!

De stijlprijzen werden uitgereikt door 9e dan houder Wagenaar. In de eerste groep was Ray Lucas die met mooie ippons de beker opeiste. In de 2e groep greep Vince Smit deze beker met verve en in de laatste groep was de eer aan Jasper Koster.

 

Sociaal:
Open splash