« terug naar turnen

Turncademy genomineerd voor verkiezing Vereniging van het Jaar.

01-05-2018 - Door: Miranda de Best

TurnacademyTurncademy heeft zich genomineerd voor de verkiezing Vereniging van het Jaar. Om deze verkiezing te winnen roept Turncademy nu iedereen op om te stemmen via www.verenigingvanhetjaar.nl. Op deze website lees je het unieke verenigingsverhaal van Turncademy , waarmee ze zich genomineerd hebben. Voor de winnende vereniging, maar ook voor de stemmers zijn diverse gave prijzen te verdienen.

Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden!

De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.

Ga naar verenigingvanhetjaar.nl en stem ook op Turncademy. Delen van dit bericht zou super zijn. En iedereen stemmen op ons. We zijn klein maar ze zullen weten dat we bestaan !!!

Sociaal:
Open splash