« terug naar turnen

Seizoen Turncademy gaat weer starten.

29-08-2017 - Door: Miranda de Best

TurnacademyMaandag 4 september gaat het nieuwe turnseizoen van Turncademy weer beginnen. Op 19 September bestaat de verenging alweer 1 jaar. Na een ontzettend goede start vorig seizoen gaan we dit jaar weer verder met de ontwikkeling van onze vereniging.

Zo zijn we net voor de vakantie begonnen met 2 groepen recreatie-gym. In het nieuwe seizoen gaan we hier vol enthousiasme mee verder. De lessen zijn in gymzaal de balk, achter de basisschool de Womerwieken. Op woensdagmiddag zijn er 2 groepen. Van 15.30 tot 16.15 zij de kleinste kinderen aan de beurt en van 16.00 uur tot 17.00 uur zijn de oudere kinderen welkom. In beide groepen is nog ruimte voor kinderen die kennis willen maken met turnen. Voor informatie over de recreatie-gym kunt u mailen naar turncademy@ziggo.nl.

De selectie groep gaat dit jaar 3x per week trainen. De turnsters kunnen zo hun niveau nog meer omhoog trainen. We komen aankomend seizoen uit in de derde en vierde divisie van de KNGU. We trainen op maandag in de sporthal Wormer, donderdag in een gymzaal in Pumerend en op zondag gaan we trainen in de nieuwe ingerichte turnhal ook in Purmerend.

Zaterdag 9 September zijn we ook aanwezig bij het 50 jarig bestaan van de sporthal Wormer. Er worden op die dag door verschillende verenigingen die gebruik maken van de sporthal demonstraties gegeven. Ook wij geven een demonstratie en je mag met ons meedoen om te kijken of turnen iets voor je is.

Voor meer informatie over Turncademy kijk dan op onze facebookpagina https://www.facebook.com/turncademy/ of mail naar turncademy@ziggo.nl

Sociaal:
Open splash