« terug naar gym

C.C.O. Zaandam in de prijzen.

18-06-2018 - Door: Simone Rijke

CCOZaandam - foto Bart Treuren.Dit weekend vond voor de acrogymnasten het OKWN (Open Kampioenschap West Nederland) plaats in Beverwijk. Acrogymnastiek is een combinatie van turnen, dans en acrobatiek. Tijdens dit tweedaagse evenement namen veel teams uit de zaanstreek deel. C.C.O. Zaandam heeft daarbij mooie prijzen in de wacht gesleept.

Het begon op zaterdag met een derde plaats voor het E-junioren trio Femke van Braam, Benthe Koper en Anne-Sophie Lurvink. Tijdens de spetterende gala-avond bereikte C.C.O. tevens een derde plaats voor hun groepsdemo met een mooie oefening gebaseerd op Pirates of the Caribbean.

Zondag ochtend vroeg behaalde het C-junioren trio Janelle Fernand, Evelien Hotting en Amaia Fernand tweemaal de eerste plaats met hun tempo en balans oefening.

In de middag werd het toernooi afgesloten met een derde plaats voor de balans oefening en een eerste plaats voor de tempo oefening van het C-senioren damespaar Floor Bleeker en Liv Jansma. Het D-junioren trio Luna Mulderij, Finette Jansen en Elin Hoogstad behaalde tevens een eerste plaats bij deze seizoensafsluiting. Een mooi en succesvol weekend voor deze vereniging uit de Zaanstreek.

 

Sociaal:
Open splash