« terug naar gym

Karlijn Tabak van LH wint rayonkampioenschap

26-03-2018 - Door: Gerda de Beer

Lycurgus-Hygiëa succesvol - foto aangeleverd.Het laatste weekend van maart hebben de meisjes en dames-turnsters van Lycurgus-Hygiëa deel genomen aan de laatste competitiewedstrijd in Wormer. De score bepaalde niet alleen een medaille maar ook de kans op het rayonkampioenschap.

Tijdens de prijsuitreiking werd er een lang zal ze leve aangeheven voor Mare van den Donge die tijdens haar wedstrijd ook haar verjaardag vierde. Ondanks de zenuwen voor de kadootjes die ze zou gaan krijgen, behaalde ze een mooie 8e plaats in een grote groep van 27 deelnemers.

Voor Esmee Smit werd het uiteindelijk een onfortuinlijke competitie. Zij was de eerste wedstrijd geblesseerd, werd de tweede wedstrijd ziek en stond dit keer met één honderdste net naast het podium.

Op het podium stond wel Karlijn Tabak met een gouden medaille. Voor Megan Lenos, Nikki van Ederen, Sienna Alblas en Jade Broerse was er een prima 2e plaats en voor Ilse de Keizer was er een bronzen medaille. Ook Tess Wouda, Channa Zevenhoven en Nadia Vestering kregen in hun niveau een medaille uitgereikt.

Tot slot werd Karlijn Tabak terecht uitgeroepen tot rayonkampioen van Zaanstreek-Waterland.

Sociaal:
Open splash